Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, eğitim camiasına 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan, atanacak öğretmenlerin öncelikli olarak deprem bölgelerinde görevlendirileceğini söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, eğitim camiasına 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan, atanacak öğretmenlerin öncelikli olarak deprem bölgelerinde görevlendirileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, eğitim camiasına 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan, atanacak öğretmenlerin öncelikli olarak deprem bölgelerinde görevlendirileceğini söyledi.

öğretmen ataması

Erdoğan, “Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerin atama branşları konusunda henüz bir açıklama yapılmamış olsa da, öğretmen adayları heyecanla bekleyişe geçmiş durumda. İlanlar yayımlandığı anda haberdar olmak için tıkla ve katıl.

YENİ İŞÇİ, MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN TAKİP İÇİN TIKLA ABONE OL

By Kamu1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir